Bandosofie.jouwweb.nl
Home » De Ziel » ADHD

ADHD

Drawing: Rijswijk /The Netherlands 10 december 2013 / Hans de Groot


ADHD-diagnose is in strijd met het kinderrechtenverdrag van de VN

 

Dit is een van de hedendaagse meest grote schandalen van deze samenleving

http://www.adhdfraude.net/blog/

Waarom stimulantia?

Een behandeling bij ADHD steunt op het dwangmatig psychotisch maken door chronisch hoge doses sterke psychotica toe te dienen.
Omdat men huivert van deze evidentie, verkoos de medische wetenschap, het werkingsmechanisme van deze psychotica als “onbekend” uit te roepen.
Wie dit mechanisme toch bekend maakt, en stelt dat psychotica het zenuwstelsel verwoesten, is daardoor niet wetenschappelijk bezig!
Ouders kunnen voortaan psychotica-vrij onderwijs opeisen, (omdat ADHD-diagnose in strijd is met kinderrechtenverdag van VN).

Kijk op: www.haesbrouck.be
En op www.megablunder.net

Ouders kunnen voortaan psychotica-vrij onderwijs opeisen.
Als ooit hoger beroep tegen het Bredavossin wordt behandeld, ben ik ter beschikking om de werking van schoolse harddrugs te komen uitleggen. Dit medisch commercieel feest is voorbij!

Vanuit de site van het Comite voor de Rechten van de Mens
Op de site:  http://www.ncrm.nl/ADHDpage.htmlOnvoorstelbaar!Dokter Mary Ann Block vraagt zich het volgende af: “Als er geen geldige test voor ADHD bestaat, als er geen gegevens voor handen zijn die bewijzen dat ADHD een hersenaandoening is, als er geen onderzoek op de lange termijn bestaat over de effecten van psychiatrische drugs, als deze drugs schoolprestaties of sociale vaardigheden niet verbeteren en als deze drugs dwangmatig gedrag of stemmingsstoornissen kunnen veroorzaken en tot illegaal drugsgebruik kunnen leiden, waarom zijn er dan in hemelsnaam miljoenen kinderen, tieners en volwassenen die het etiket ADHD opgeplakt krijgen en vervolgens deze psychiatrische drugs moeten slikken?”(14)

Er is een enorm imperium opgebouwd rond de behandeling van en het onderzoek naar de verzonnen ziekte die ADHD genoemd wordt, een ziekte die letterlijk in het leven gestemd is tijdens een vergadering. Dit imperium haalt elk jaar miljarden dollars op, heeft scholen in geestelijke gezondheidsklinieken veranderd en miljoenen normale kinderen aan psychiatrische drugs verslaafd gemaakt.  


Site met info over amfetaminedoping en gedragscastratie met psychotica (Rilatine,Concerta).  Weblog op http://www.adhdfraude.net/blog
Het werkingsmechanisme van harddrugs bij kinderen is niet onbekend.

ADHD-in-Nederland-NCRM.pdf
PDF – 834.7 KB 59 downloads

Maak een Gratis Website met JouwWeb